leren bij HEMA

Bij HEMA geloven we dat geluk in kleine dingen zit. Daarom maken wij producten die het gewone dagelijks leven net even leuker en makkelijker maken. Ook over de landgrenzen heen. We hebben nu al meer dan 700 winkels in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Spanje, Engeland en Frankrijk. En dit is nog maar het begin. We groeien enorm met kleine tot megagrote winkels in nieuwe landen. Ook werken we dag in, dag uit, aan vernieuwing en verbetering. Door bijvoorbeeld het veranderen van het interieur en zo de klant te verrassen of het introduceren van verfrissende nieuwe producten. Of het duurzamer maken ervan.

volop kansen
Met zo’n ambitie heb je natuurlijk mensen nodig die met passie meegroeien. En met zo’n groei creëer je ontwikkelkansen op allerlei vakgebieden, niveaus en locaties. Of dat nu is op het Support Office in Amsterdam, ons hypermoderne distributiecentrum in Utrecht, onze  bakkerijen of de winkels in het binnen- en buitenland. Of je nu stagiair, starter, doorstromer of een zwaargewicht in je vak bent, er zijn legio kansen om te leren en groeien bij HEMA.

leren & onze waarden
Alles wat we doen op het gebied van leren en ontwikkelen, moet niet alleen medewerkers nog beter en blijer maken in hun werk, maar ook bijdragen aan onze waarden. We checken daarom continu of ons leeraanbod onze medewerkers helpt om ambassadeurs te zijn van die waarden. En we vragen regelmatig aan medewerkers en managers zelf wat ze belangrijke thema’s vinden om over te leren. Zo zorgen we voor een hoogwaardig leeraanbod dat onze medewerkers en HEMA echt verder helpt.

En we zijn ervan overtuigd dat leren in de praktijk het beste werkt. Dus of je nu een e-learning, een workshop of een pittig leertraject doorloopt, we dagen je zoveel mogelijk uit om daarnaast echt te oefenen in de praktijk. Door kleine en grote opdrachten uit te voeren rondom het leerthema, bijvoorbeeld.

Wil je meer weten over:

  • ons eigen competentiegericht MBO (BBL) opleidingshuis voor verkoop en het distributiecentrum? Ga naar Werken en Leren bij HEMA.
  • stagemogelijkheden bij onze HEMA bakkerijen (erkend leerbedrijf voor verschillende niveaus V/MBO)? Check de vacatures bij onze bakkerijen of er mogelijkheden open staan.
  • ons international management traineeship? Houd onze Werken en Leren pagina in de gaten.