solliciteren bij HEMA

Draag jij HEMA een warm hart toe, houd je van onze spullen en heb je ambitie, korte of langere termijn? En heb je het idee dat de HEMA-waarden bij jou passen en iets zeggen over hoe ook jij in elkaar steekt? Klik dan op onze vacaturepagina.

Vind je een vacature die je het op je lijf geschreven is, dan horen we graag van jou waarom.

Solliciteren is simpel: vul het sollicitatieformulier in en voeg je up-to-date CV bij.

onze winkels
Heb je passie voor het verkoopvak? Zoek je een baan met leidinggevende verantwoordelijkheden? Kijk dan een bij onze verkoopvacatures. Of is leren terwijl je werkt via een BBL-leertraject meer iets voor jou? Laat het ons weten en solliciteer!

bakkerijen en distributiecentrum
Ben jij een lekkerbek die thuis het liefst in de keuken bezig is? Of ben je meer een regelaar en zorg je er graag voor dat producten op een veilige manier op de juiste plek terechtkomen? Kijk dan bij de vacatures bij onze bakkerijen of het distributiecentrum.

support office
Hier werken zo’n 600 medewerkers in heel veel functies en vakgebieden – variërend van de super creatieven en financiële knappe koppen tot plan-technische helden.

Kijk eens bij de vacatures op ons support office in Amsterdam. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals om onze teams te versterken.