vakgebieden > bekijk alle vakgebieden

werken & leren

Werken & Leren (BBL)
Geld verdienen samen met je vrienden en je diploma halen?!

Dat kan! Bij HEMA haal je in een jaar tijd je MBO-diploma en verdien je tegelijkertijd. Geen dag is hetzelfde, de ene dag verkoop je onze rookworsten en tompoucen, dan weer sta je achter de kassa of zorg je dat onze nieuwe producten in de winkel liggen. Je leert hoe je onze klant op nummer 1 zet. HEMA biedt je een baan aan, voor minimaal 12 uur per week, zodat je ervaring kan opdoen, tijd over hebt voor sporten, je phone checken en je vrienden. En uiteraard krijg je korting in het leukste en grootste warenhuis van Nederland. Kijk snel bij onze vacatures en je kunt meteen aan de slag.

Werken & Leren

 
 
Traineeship & Stage
Jaarlijks lopen tientallen leerlingen en studenten stage in een van onze winkels, op ons hoofdkantoor, in het distributiecentrum of in de bakkerijen. Er zijn mogelijkheden voor meewerkstages en afstudeeropdrachten.

Daarnaast is het mogelijk een traineeship te volgen. Dat is een op maat programma waarbij we kijken naar jouw persoonlijke ambities, kwaliteiten en mogelijkheden en stellen daar een passend programma voor samen. Wij kennen traineeships op het gebied van management development en supply chain planning. Een traineeship kent een duur van twee tot vier jaar en is beschikbaar voor kandidaten die bachelor of master studie hebben afgerond.

Traineeship & Stage

 
 
Supply Chain Traineeship
Brochure TraineeshipBinnen de logistiek kennen wij het supply chain traineeship, waarmee je kennis binnen de gehele supply chain op zult doen. Meer inhoudelijke informatie betreffende het supply chain traineeship vind je in de brochure. Hier kun je de brochure downloaden.

Verder bieden wij aan onze medewerkers verschillende e-learning modules aan, zoals bijvoorbeeld food & horeca en werken met de pda. Natuurlijk kun je ook een individuele opleiding kiezen die precies past bij jouw ambitie en ontwikkelwensen. Als jij weet wat je wilt, helpt HEMA je verder.

Werken en Leren bij HEMA


alle vacatures in dit vakgebied