vakgebieden > bekijk alle vakgebieden

marketing & e-commerce

De afdeling marketing bestaat uit verschillende subafdelingen zoals marketing executie, brand identity, marketing services. social media en research & intelligence. Zij verzorgen de creatieve commerciële uitingen zoals de brochure, instore materiaal en radio- en televisie commercials. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de verpakkingen van de HEMA producten. Zij bewaken al met al de merkidentiteit van HEMA. Door het doen van onderzoek naar het gedrag van consumenten kan HEMA beter inspelen op de wens van de consument.

Bij corporate communicatie willen we het leven van medewerkers en media leuker en makkelijker maken. Corporate communicatie is verantwoordelijk voor het in- en externe communicatiebeleid HEMA-breed (productoverstijgend), voor communicatie-advies aan interne opdrachtgevers, voor de ontwikkeling van de interne media en voor corporate woordvoering, reputatiemanagement en crisiscommunicatie ter bewaking van het imago van HEMA. Daarnaast levert corporate communicatie content en technische ondersteuning voor het intranet, verzorgt het team de vertalingen naar het Frans, Duits, Engels en Spaans en organiseert zij evenementen.

De afdeling e-commerce is een jonge en dynamische afdeling op het hoofdkantoor. Hier wordt door specialisten gewerkt aan onze website. Veel aandacht gaat uiteraard naar de webshop en naar foto(-albums). Er wordt bedacht welke artikelen we voeren, welke acties er plaats gaan vinden, hoe de site er uit ziet en ook hoe de consument onze artikelen zo makkelijk mogelijk kan vinden en na aankoop thuis kan ontvangen. Ook worden er campagnes ontwikkeld om de website en onze artikelen bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Een van de middelen hiervoor is de nieuwsbrief, welke door deze afdeling wordt opgesteld en verspreid.


alle vacatures in dit vakgebied