vakgebieden > bekijk alle vakgebieden

hr, juridische zaken en riskmanagement

De afdeling human resources (HR) is verantwoordelijk voor het HR beleid en de uitvoering hiervan in de verschillende bedrijfsonderdelen. Ook houdt zij zich bezig met de in- door- en uitstroom van personeel. De afdeling HR is onderverdeeld in de subafdelingen arbeidsvoorwaarden, advies, opleidingen en HR services. Binnen de organisatie worden managers en medewerkers door HR ondersteund en geadviseerd met betrekking tot functioneren en beoordelen, ziekteverzuim, opleidingen, werving & selectie, arbo-beleid en arbeidsvoorwaarden.

 

Op de afdeling werken onder andere administratief medewerkers, HR-adviseurs, arbeidsjuristen en opleidingscoördinatoren.

Juridische Zaken
De afdeling juridische zaken is verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van HEMA directie, management, afdelingen en medewerkers op het gebied van contractenrecht, algemene voorwaarden, intellectueel eigendomsrecht, reclamerecht en consumentenrecht.

Riskmanagement
De afdeling risk management voert op onafhankelijke en objectieve wijze audits uit op het hoofdkantoor en in de filialen en de daarbij behorende financiële processen zodat de financiële verslaglegging objectief en correct verloopt.


alle vacatures in dit vakgebied