HEMA academie Beste Online Opleider

HEMA academie Beste Online Opleider

22 december 2014

HEMA academie Beste Online Opleider

 

Amsterdam 22 december 2014. HEMA academie is gekozen tot  Beste Online Opleider van Nederland. In een vol NBC congrescentrum namen Helma van den Berg en Hans Schuurmans van HEMA academie uit handen van presentator Koert-Jan de Bruijn de prijs in ontvangst: Beste Opleider van Nederland voor Thuisstudie & E-learning.

De Nederlandse cursist heeft HEMA academie gekozen als Beste Opleider van Nederland voor Thuisstudies en E-learning. Klanten beoordelen de opleiders op basis van cijfers (1 – 10). Per categorie wint de hoogst beoordeelde opleider de titel Beste Opleider van Nederland in zijn of haar categorie.

Hans Schuurmans: ‘Het is duidelijk dat we dit alleen als team kunnen realiseren samen met onze klanten, partners en cursisten. Het doel is niet om de beste te worden. Ons doel is om iedere dag beter te worden. Als we dan (zoals nu) de beste zijn, dan is dit een fantastisch resultaat. En daar zijn we natuurlijk heel trots op. Maar morgen gaan we al weer verder om beter te worden. Dat zit in onze genen en doen we met veel plezierBedankt!’

HEMA academie is ontstaan in 2009 en is de grootste aanbieder voor B2B, overheid en onderwijs. Er worden meer dan vierhonderd online leeroplossingen geboden, zoals cursussen, opleidingen, webinars, scans en metingen. Het is het eerste online opleidingsinstituut met CEDEO erkenning.

 


alle nieuwsberichten