medewerkers

‘Gelukkig vond HEMA een andere baan voor me’

Ik kwam hier zeven jaar geleden als uitzendkracht en ben begonnen met eenvoudig werk als opruimen en schoonmaken. Op een gegeven moment kon ik aan de lijn – de lopende band – beginnen, waar alle producten worden afgemaakt.

Toen ik genoeg ervaring had opgedaan met alle verschillende taken, heb ik een interne opleiding voor operator gedaan. Ik werd operator van de korstlijn, waar producten als saucijzenbroodjes en appelflappen worden gemaakt. Als operator stuur je niet alleen het team aan de lijn aan, maar je bent ook verantwoordelijk voor de instellingen van de lijn: de snelheid van de lopende band, de lengte en breedte van de broodjes, het gewicht van de vulling en nog veel meer.

Helaas kreeg ik tijdje geleden een blessure aan mijn knie, waardoor het werk als operator te zwaar werd. Gelukkig vond HEMA een andere baan voor me, ook bij de bakkerij. Als medewerker aankomst goederen zit ik veel meer achter de computer dan voorheen. Ik zorg ervoor dat alle bakkerijen van HEMA op tijd de juiste grondstoffen voor de producten binnen hebben. Ook deze baan bevalt me goed.

meer medewerkers