medewerkers

‘Nieuwe mensen opleiden is leuk’

Bij mijn sollicitatieprocedure heb ik HEMA gevraagd of ik de bakkerij eerst zou mogen bekijken. Ik had daarvoor altijd bij kleine banketbakkers gewerkt en wilde toch weten of zo’n groot bedrijf wel iets voor mij zou zijn.

Het zag er allemaal prima uit en dat vind ik elf jaar later nog steeds. Als banketbakker sta je met een team van acht aan een lopende band waarop alle taarten, vlaaien, moorkoppen en noem maar op voorbijkomen. Iedereen heeft een andere taak, zoals maskeren (dat is het aanbrengen van een crèmelaag), slagroom spuiten, of nootjes toevoegen. Dat lijkt misschien eentonig werk, maar dat is het niet. Af en toe wissel ik van taak met mijn collega’s en we maken er altijd een gezellige sfeer van. Bovendien leid ik nieuwe mensen op en op zaterdag werk ik op kantoor, waar ik de winkels assisteer bij het oplossen van bestelproblemen. Dat is allebei leuk om te doen.

Ik vind het fijn dat ik me kan ontwikkelen bij HEMA. Volgend jaar mag ik zelfs een opleiding voor een leidinggevende functie volgen.

meer medewerkers