werken bij distributiecentrum logistiek

Je hebt ze vast wel eens zien rijden: de herkenbare HEMA vrachtwagens. We rijden door het hele land en een deel van Europa om onze winkels van voorraad te voorzien. Omdat veiligheid bij HEMA voorop staat, rijden onze chauffeurs met moderne en goed onderhouden vrachtwagens.
‘s Ochtends begin je met een bakje koffie en krijg je de planning voor de rest van de dag. Er staat een volle vrachtwagen voor je klaar, zodat je meteen de weg op kunt. Aangekomen bij de winkels los je de zending en neem je retouren en lege kratten weer mee. De dag eindigt altijd weer op het distributiecentrum. Op een dag heb je meerdere winkels op de route. Een afwisselende baan dus, met veel vrijheid en flexibele uren.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste chauffeurs. Zin om achter het HEMA stuur te kruipen?
" We hebben in meerdere landen winkels en die bevoorraden we met onze eigen vrachtwagens. Deze zijn altijd goed onderhouden en voorzien van de nieuwste technieken. Ik kan het met al mijn collega's uitstekend vinden. Op het distributiecentrum natuurlijk, maar ook in de winkels. Ze staan altijd met een bakkie koffie klaar, zodat ik weer opgeladen verder kan. "
vrachtwagenchauffeur