werken als horecamedewerker

Rookworsten, tompoucen en softijs met spikkels: HEMA en eten zijn gewoonweg met elkaar verbonden. Veel van onze winkels hebben een restaurant of take away waar klanten tijdens het winkelen iets lekkers kunnen kopen.
Als horecamedewerker geef jij ze daar een warm welkom. Je bereidt het eten en zorgt voor een vlotte, vriendelijke afhandeling. Je let op hygiene en je houdt het aanbod goed in de gaten.
Met een gezellig team verdien je zo leuk bij, op flexibele tijden.

Wil je meer dan alleen een bijbaan? Dan is het ook mogelijk om interne opleidingen te volgen en door te groeien naar een leidinggevende functie. Of je kunt na je ervaring in de winkel de overstap naar bijvoorbeeld het support office maken.
" In de horeca van HEMA werken is heel afwisselend. Je ziet direct of de klant blij wordt van wat je hebt gemaakt. Dat maakt het werk wat mij betreft écht leuk. Er komen hier ook een boel kansen voorbij. Ik volg nu een opleiding die me helpt om mezelf verder te ontwikkelen. "
horecamedewerker