bedrijfsonderdelen > bekijk alle bedrijfsonderdelen

winkels

Onze winkels zijn het visitekaartje van HEMA. Elke week bezoeken ruim vier miljoen consumenten een van onze ruim 600 winkels.

Als verkoopmedewerker of aanvulhulp bij HEMA ben je werkzaam in een van onze mooie filialen.

Hier maak je er elke dag weer een sport van om onze klanten tevreden de deur uit te laten gaan. Daarnaast zorg je er voor dat de winkel er schoon en aantrekkelijk uitziet. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met je collega’s. De werkzaamheden worden onderling verdeeld en kunnen dus ook voor jou elke dag anders zijn. Als aanvulhulp verricht je, behalve kassawerkzaamheden, alle voorkomende werkzaamheden in de winkel en het magazijn.

flexibel werken
In de winkel ben je flexibel inzetbaar en kun je ook op verschillende tijden worden ingezet.
Hiervoor wordt telkens uiterlijk twee weken van tevoren een rooster opgesteld, zodat je weet waar je aan toe bent. Een voordeel van deze wisselende uren is dat je ook weleens werkt in de avond en in het weekend, waardoor je doordeweeks meer vrije tijd hebt.
Bovendien ontvang je voor bijzondere uren een toeslag. Deze toeslag geldt onder andere voor het werken na 18.00 uur op een doordeweekse dag en op zaterdag na 14.00 uur.

leidinggeven
Ook als leidinggevende binnen HEMA is elke dag anders. Je zorgt er elke dag voor dat de verschillende processen in de winkel goed lopen, klanten op een goede manier te woord worden gestaan en medewerkers enthousiast en tevreden zijn.
Hoe je dit doet, is elke dag anders. Van rolcontainers met goederen die binnen komen op de ene dag tot en met het opleiden en coachen van medewerkers op een andere dag.
Met deze veelzijdigheid aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden is het stellen van de juiste prioriteiten dan ook je grootste uitdaging. Gelukkig sta je hier niet alleen voor, maar doe je dit samen met je team op de winkelvloer.
Als leidinggevende ben je uiteraard ook flexibel inzetbaar en zoveel mogelijk aanwezig op de belangrijke verkoopmomenten.

jij en de toekomst
Heb je ambities voor de toekomst? Dan kun je via HEMA deelnemen aan een mbo-opleiding of een interne opleiding voor leidinggevenden. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden die je kunt bespreken met je leidinggevende.

Net zoals we kleine en grote filialen hebben, hebben we ook verschillende niveaus leidinggevenden. Je kunt dus doorstromen van filiaalmanager van een klein filiaal naar filiaalmanager van een groot filiaal. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillende mogelijkheden binnen onze andere bedrijfsonderdelen.

Zolang je enthousiast en gemotiveerd bent en over de juiste competenties beschikt, zijn er doorgroeimogelijkheden. Hier hoort natuurlijk ook een opleiding bij. Dit kan door een opleiding die je zelf uitkiest (vergoeding via ons reglement studiekostenvergoeding) of via een bestaande HEMA-opleiding.

stage en beroepsbegeleidende leerweg (BBL)
Binnen onze filialen zijn er verschillende mogelijkheden voor mbo-stages. Deze mogelijkheden verschillen per filiaal, dus je kunt het beste navraag doen bij het filiaal van je keuze of kijken op stagemarkt.nl.
Ben je BBL leerling en wil je bij HEMA aan de slag, dan kun je ook het beste navraag doen bij het filiaal naar keuze of op onze site kijken naar de actuele vacatures.

alle bedrijfsonderdelen